NuFaA
Broj poruka : 62 Datum upisa : 02.10.2011 Godina : 29 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Prijave za event "Tuning Style" Uto Okt 11, 2011 2:03 pm | |
| Prije svega dobar vece dragi clanovi "Balkan Troops-a RP servera". Zelio bih vas obavjestiti o novom eventu po imenu "Tuning Style".Svi koji zele mogu se prijaviti i pokazati svog limenog ljubimca,a mi cemo ga ocjeniti :).Dakle ako mislite da imate sanse za vrijednom nagradom prijavite se i osvojite ju. Dakle svrha ovog eventa je doci s vozilom na skate park i parkirati se :). Jos neznamo tacno vrijeme eventa jer sve je do vas sto vas se vise prijavi event ce biti brze odrzan :). Prijave mozete izvrsiti u ovom obliku: -Ime i prezime na serveru: -Ime na forumu: -Vas level na serveru: -Vase vozilo: Ocekujemo vas u sto vecem broju !!! | |
|
Comi Admin
Broj poruka : 64 Datum upisa : 28.08.2011
| Naslov: Re: Prijave za event "Tuning Style" Uto Okt 11, 2011 4:15 pm | |
| Mi smo odradili klip i malo se zajebavali a sto se tice EVENTA to tek mozemo odradit :))) | |
|
Milan_Ilic
Broj poruka : 41 Datum upisa : 23.09.2011
| Naslov: Re: Prijave za event "Tuning Style" Uto Okt 11, 2011 6:11 pm | |
| ja sam se prijavio nmg ponovo kopirat a sporo mi ocitava forum pa necu ic u onaj topic da kopiram :D | |
|
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Prijave za event "Tuning Style" Sre Okt 12, 2011 11:52 am | |
| -Ime i prezime na serveru: Zgruvo -Ime na forumu: Zgruvo -Vas level na serveru: 8 -Vase vozilo: Blista Compact
P.S. Docu onako iz zajebancije! :) | |
|
Filip
Broj poruka : 62 Datum upisa : 15.11.2011 Godina : 27 Lokacija : Makedonija
| Naslov: Re: Prijave za event "Tuning Style" Ned Nov 20, 2011 2:20 pm | |
| -Ime i prezime na serveru: Filip Trance -Ime na forumu: Filip -Vas level na serveru: 36 -Vase vozilo: Cheeth | |
|
2Pac
Broj poruka : 73 Datum upisa : 20.11.2011 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Prijave za event "Tuning Style" Uto Nov 22, 2011 1:57 am | |
| -Ime i prezime na serveru: Tupac_Shakur(Ex.Don Alcapone) -Ime na forumu: 2Pac -Vas level na serveru: 38 -Vase vozilo: Infernus | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijave za event "Tuning Style" | |
| |
|