| Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Paul Canizares
Broj poruka : 6 Datum upisa : 08.10.2011
| Naslov: Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem Sre Okt 12, 2011 4:55 pm | |
| Kao što sam već rekao RL problemi su najveći razlog moga odlaska.Možda neću zauvijek otić sa servera možda udjem nekada na 10-15min,server je dobar i želio bih jako da uspije. Molio bih vas da mi ostavite GM i lidera ako nekada udjem da imam. Veliki RESPECT imaju Zgruvo i Sinesa koji su pokretači ovoga servera i jako ste dobri likovi. Nadam se da ću moći nekada se vratiti i biti aktivniji ali zasada nemogu biti previše na computeru. Što drugo reć,već želim vam sve najbolje,svim igračima ovoga servera.ZBOGOM!! | |
|
| |
Philipe Statham
Broj poruka : 148 Datum upisa : 24.09.2011 Godina : 29 Lokacija : Republika Srpska
| Naslov: Re: Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem Sre Okt 12, 2011 5:06 pm | |
| Zelim ti brz povratak i resenje problema, GM neka odluce Zgruvo i Sinesa a posto sam ja za lidere mogu ti rece da ti nece biti ostavljen jer ima drugih koji zasluzuju a aktivni su | |
|
| |
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem Sre Okt 12, 2011 5:16 pm | |
| GM će biti ostavljen, ako se ikad vratiš biće nam super, jer si dobar GM! | |
|
| |
Paul Canizares
Broj poruka : 6 Datum upisa : 08.10.2011
| Naslov: Re: Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem Pet Okt 14, 2011 3:00 pm | |
| Uredu hvala vam,i pošteno je da netko drugi dobije,ako vratim ubrzo bit će mi drago,još jednom želim vam sve najbolje | |
|
| |
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem Pet Okt 14, 2011 3:41 pm | |
| - Paul Canizares ::
- Uredu hvala vam,i pošteno je da netko drugi dobije,ako vratim ubrzo bit će mi drago,još jednom želim vam sve najbolje
Hvala, hvala, nadamo se da ćeš što prije doći. P.S. Sinoć smo oborili rekord od 32 igrača! | |
|
| |
Comi Admin
Broj poruka : 64 Datum upisa : 28.08.2011
| Naslov: Re: Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem Pet Okt 14, 2011 5:37 pm | |
| Druze,sve najbolje,ekstra si lik...Srecno u RL i navrati nekad da se zezamo :D | |
|
| |
Don Vision
Broj poruka : 24 Datum upisa : 17.10.2011 Godina : 32 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem Pon Okt 17, 2011 3:10 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem | |
| |
|
| |
| Nažalost RL problemi mi nedaju da ostanem | |
|