Don Vision
Broj poruka : 24 Datum upisa : 17.10.2011 Godina : 32 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Don_Vision Pon Okt 17, 2011 2:11 pm | |
| Dobar dan ja sam Don Vision,preporucio mi ovaj server Pablo,Igram samp,3g ,znam mapat,dizajner sam foruma sa 2g iskustva,i tak,ako vam nesta treba tu sam...
Pozdraw!! | |
|
Voo-Doo
Broj poruka : 140 Datum upisa : 16.10.2011 Godina : 32 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Don_Vision Pon Okt 17, 2011 2:20 pm | |
| | |
|
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Don_Vision Pon Okt 17, 2011 2:35 pm | |
| Dobrodošao! Možda će nam i trebati! Ubrzo ide kupljena domena, a mi baš i nemamo iskustva sa forumima uopšte. I treba nam jedan jaako dobar fotošoper! :) I izmeni ovako po formularu: - Kod:
-
Ime i prezime na serveru: Ime i prezime u RL: Godine: Da li vam je ovo prvi server, ako ne na kom ste igrali: Odakle dolazite: Iskustvo sa roleplay?: Vasa poruka (nesto sto zelite reci ostalim):
| |
|
Don Vision
Broj poruka : 24 Datum upisa : 17.10.2011 Godina : 32 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: Don_Vision Pon Okt 17, 2011 2:55 pm | |
| - Zgruvo ::
- Dobrodošao! Možda će nam i trebati! Ubrzo ide kupljena domena, a mi baš i nemamo iskustva sa forumima uopšte. I treba nam jedan jaako dobar fotošoper! :)
I izmeni ovako po formularu: - Kod:
-
Ime i prezime na serveru: Ime i prezime u RL: Godine: Da li vam je ovo prvi server, ako ne na kom ste igrali: Odakle dolazite: Iskustvo sa roleplay?: Vasa poruka (nesto sto zelite reci ostalim):
Ime i prezime na serveru:Don Vision Ime i prezime u RL:Danijel Furjan Godine:19 Da li vam je ovo prvi server, ako ne na kom ste igrali:Speedtouch,CH,Balkan Expres,Balkan Ulice,Balkan Mafia,ima puno Odakle dolazite:Hrvatska,Okesinec,Zagreb Iskustvo sa roleplay?:10 Vasa poruka (nesto sto zelite reci ostalim):Igrajte,zabavljajte se,jel nastupam ja xd.. Ev posto sam ovidje!! | |
|
Philipe Statham
Broj poruka : 148 Datum upisa : 24.09.2011 Godina : 29 Lokacija : Republika Srpska
| Naslov: Re: Don_Vision Pon Okt 17, 2011 6:02 pm | |
| Smanji sapam na forumu bices sankcionisan, a neki postovi pobrisani | |
|