Don Vision
Broj poruka : 24 Datum upisa : 17.10.2011 Godina : 32 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Pitanje !! Pon Okt 17, 2011 2:15 pm | |
| Dobar Dan ,Znate tko sam malo prije sam se predstavio,zanima me trebate li S-Moda,ili GameMastera...Nemojte to rec znam sta vec mislite..(novi,sam,neznam rp,ooo gle ga vec bi admina)..xd
Nije to nego ako treba za aktivnost nije problem,bicu svaki dan od kada mognem...Pa eto,znam mapat,dizajnirat forum sa 2g iskustva..
Mapo sam jednom za c.... zz | |
|
Voo-Doo
Broj poruka : 140 Datum upisa : 16.10.2011 Godina : 32 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Pitanje !! Pon Okt 17, 2011 2:19 pm | |
| Prijave za GM su zatvorene ( prati forum ), a za Mapera neznam. | |
|
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Pitanje !! Pon Okt 17, 2011 2:40 pm | |
| - Don Vision ::
- Dobar Dan ,Znate tko sam malo prije sam se predstavio,zanima me trebate li S-Moda,ili GameMastera...Nemojte to rec znam sta vec mislite..(novi,sam,neznam rp,ooo gle ga vec bi admina)..xd
Nije to nego ako treba za aktivnost nije problem,bicu svaki dan od kada mognem...Pa eto,znam mapat,dizajnirat forum sa 2g iskustva..
Mapo sam jednom za c.... zz S-Mod će dobiti onaj koji nakupi prvi 50 postova uz to da mora imati bar 1 svoj tutorijal, GM zasad ima dovoljno, ali vjerujem da će ubrzo trebati novih! A ako želiš možeš nam pokloniti neku mapu, izmapaj neki kafić negdje, ali prvo moraš nama reći lokaciju da ne bi mapao na lokaciji koju već mi imamo u planu za nešto drugo!! Trudi se, budi aktivan i BIĆEŠ nagrađen! Molim SUPER MODERATORE da ne lock-uju ovu temu! | |
|
Don Vision
| Naslov: Re: Pitanje !! Pon Okt 17, 2011 2:52 pm | |
| OK samo kazite di zelite !! | |
|
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Pitanje !! Pon Okt 17, 2011 2:54 pm | |
| - Don Vision ::
- OK samo kazite di zelite !!
Predloži ti neko mjesto pa ćemo mi razmotriti! | |
|
Don Vision
| Naslov: Re: Pitanje !! Pon Okt 17, 2011 3:19 pm | |
| Vidicu jos nisam pregledo forum,da se mogu portat,ili da mi neko pokaze predlozio bi ,docu na server pa se javim tebi | |
|
Philipe Statham
Broj poruka : 148 Datum upisa : 24.09.2011 Godina : 29 Lokacija : Republika Srpska
| Naslov: Re: Pitanje !! Pon Okt 17, 2011 6:07 pm | |
| Da bi dobio Smoda moras normalno nakupiti postove a ne svaki podforum bezveze zaspamati i ja ti moram brisati postove, smod nespama nauci to | |
|