TDI RolePlay
TDI RolePlay
TDI RolePlay
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Kristijan_Bojic

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
St3[R]e0

Broj poruka : 1
Datum upisa : 20.10.2011

Kristijan_Bojic Empty
PočaljiNaslov: Re: Kristijan_Bojic   Kristijan_Bojic EmptyPet Okt 21, 2011 6:14 pm

Ime i prezime na serveru: Krstijan_Bojic
Ime i prezime u RL: Kristijan Bojic
Godine: 13
Da li vam je ovo prvi server, ako ne na kom ste igrali: nije mi prvi srw a nebi da reklamiram, jel svi srw na koji sam igrao jos postoje....
Odakle dolazite: iz srbije
Iskustvo sa roleplay?: 10/10
Vasa poruka (nesto sto zelite reci ostalim): ma zz svima, a zgruvo video sam jednog da nije pisao po pravilima pa sam mislio da nema ovakvo nesto da se popuni a ako ne ce bude zakljucana, mislim ljudi bi morali da se predstave bas najpravilnije inace zakljucana? cisto sranje
Nazad na vrh Ići dole
Philipe Statham

Philipe Statham

Broj poruka : 148
Datum upisa : 24.09.2011
Godina : 29

Kristijan_Bojic Empty
PočaljiNaslov: Re: Kristijan_Bojic   Kristijan_Bojic EmptySub Okt 22, 2011 1:39 pm

Dobrodosao, zabavi se i postuj pravilA
Nazad na vrh Ići dole
Voo-Doo

Voo-Doo

Broj poruka : 140
Datum upisa : 16.10.2011
Godina : 32

Kristijan_Bojic Empty
PočaljiNaslov: Re: Kristijan_Bojic   Kristijan_Bojic EmptyNed Okt 23, 2011 3:35 pm

St3[R]e0 ::
Ime i prezime na serveru: Krstijan_Bojic
Ime i prezime u RL: Kristijan Bojic
Godine: 13
Da li vam je ovo prvi server, ako ne na kom ste igrali: nije mi prvi srw a nebi da reklamiram, jel svi srw na koji sam igrao jos postoje....
Odakle dolazite: iz srbije
Iskustvo sa roleplay?: 10/10
Vasa poruka (nesto sto zelite reci ostalim): ma zz svima, a zgruvo video sam jednog da nije pisao po pravilima pa sam mislio da nema ovakvo nesto da se popuni a ako ne ce bude zakljucana, mislim ljudi bi morali da se predstave bas najpravilnije inace zakljucana? cisto sranje
Dobrodosao ! Zabavi se, postuj pravila, foruma i servera. Ima mnogo takvih koji nepostuju formulare, ali neugledaj se na njih.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Kristijan_Bojic Empty
PočaljiNaslov: Re: Kristijan_Bojic   Kristijan_Bojic Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kristijan_Bojic
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
TDI RolePlay :: Info :: Predstavite se-
Skoči na: