adnan123
Broj poruka : 1 Datum upisa : 18.11.2011
| Naslov: Problem oko NICKA Pet Nov 18, 2011 7:20 pm | |
| Eh ovako moj nik na serveru je Adnan_KING i ADMIN Milan_Ilic me stalno kickuje.JA znam razloga moga kicka,ali sam trenutno u bandi u imam mnogo para i rank 2 ,i oruzje.Tako da bih zelio da me vise ne kickuje sa serveru jer mi se svidja mnogo.Molim njega i ADMIN TIM .dopustite mi da koristim Adnan_KING ili nekako ,nesto ucinite (ako promijemin svoje ime ali da mi sve ostane)(Adnan_King) eto. MOLIM VAS JOS JEDNOM. SRW JE EXTRA ! | |
|
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Problem oko NICKA Pet Nov 18, 2011 7:34 pm | |
| - adnan123 ::
- Eh ovako moj nik na serveru je Adnan_KING i ADMIN Milan_Ilic me stalno kickuje.JA znam razloga moga kicka,ali sam trenutno u bandi u imam mnogo para i rank 2 ,i oruzje.Tako da bih zelio da me vise ne kickuje sa serveru jer mi se svidja mnogo.Molim njega i ADMIN TIM .dopustite mi da koristim Adnan_KING ili nekako ,nesto ucinite (ako promijemin svoje ime ali da mi sve ostane)(Adnan_King) eto. MOLIM VAS JOS JEDNOM. SRW JE EXTRA !
Promijeni u opštini ime, pregledaj sve šaltere pa promijeni! | |
|
2Pac
Broj poruka : 73 Datum upisa : 20.11.2011 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Problem oko NICKA Uto Nov 22, 2011 1:24 am | |
| Pa mozda to sto si napisao capsom KING napisi obicnim slovima pogledaj kako su ostali napisali ime... | |
|
Voo-Doo
Broj poruka : 140 Datum upisa : 16.10.2011 Godina : 32 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Problem oko NICKA Čet Dec 01, 2011 9:13 am | |
| Nick ti netreba biti Adnan_KING, vec Adnan_King. | |
|
Dino_Skore
Broj poruka : 55 Datum upisa : 11.10.2011 Godina : 32 Lokacija : Zupanja
| Naslov: Re: Problem oko NICKA Pon Dec 05, 2011 11:43 am | |
| Slazem se sa ostalima :D sta kad bi ja uso sa imenom DiNoN_oSeKro | |
|
Sponsored content