Luka_Hawk
Broj poruka : 8 Datum upisa : 01.10.2011
| Naslov: Odlazak sa servera Uto Okt 18, 2011 2:53 pm | |
| Ja, posto sam vidio da se server raspada , a ocekivo sam vise, fino sam odlucio da vie ne igram na njega i da pocnem da igram na drugom serveru. Sad igram na Croherze i kad se ovaj server skroz raspane i kad ga vise ne budete placali vi slobodno mozete doc tamo i ja se zovem Luka_Row i imam jos jedan acc sto smo ja i moj drug Dzony_Cool smislili i napravili i na njega imamo vise od 100k i 6 lvl a na Croherze se za sat vremana rada moze dobit samo 1 500$ a ne ko na ovaj mrceni server.... POZDRAV ZA SVE I VIDIMO SE NA Croherze za koji predpostavljam , svi vi znate ...... | |
|
Comi Admin
Broj poruka : 64 Datum upisa : 28.08.2011
| Naslov: Re: Odlazak sa servera Uto Okt 18, 2011 5:18 pm | |
| Vidimo se .....nikad.Ovaj server se uopste ne raspada i neznam stvarno po cemu si to zakljucio?? Trenutno je offline kao i svi serveri koji su hostani na KGB-u Lite u Njemackoj i to je do njih ne do nas ... | |
|
Philipe Statham
Broj poruka : 148 Datum upisa : 24.09.2011 Godina : 29 Lokacija : Republika Srpska
| Naslov: Re: Odlazak sa servera Uto Okt 18, 2011 6:00 pm | |
| - Comi ::
- Vidimo se .....nikad.Ovaj server se uopste ne raspada i neznam stvarno po cemu si to zakljucio?? Trenutno je offline kao i svi serveri koji su hostani na KGB-u Lite u Njemackoj i to je do njih ne do nas ...
Tako je a ti decko ides sa srv jer si tamo ima pare a ovde nemas jer ti mrsko raditi pa ti dupe zinulo za pare...vidimo se a vidim da ova promena vremena lose utice na tebe(rece yamaha) "server se raspao" hahaha | |
|
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Odlazak sa servera Uto Okt 18, 2011 6:26 pm | |
| - Luka_Hawk ::
- Ja, posto sam vidio da se server raspada , a ocekivo sam vise, fino sam odlucio da vie ne igram na njega i da pocnem da igram na drugom serveru. Sad igram na Croherze i kad se ovaj server skroz raspane i kad ga vise ne budete placali vi slobodno mozete doc tamo i ja se zovem Luka_Row i imam jos jedan acc sto smo ja i moj drug Dzony_Cool smislili i napravili i na njega imamo vise od 100k i 6 lvl a na Croherze se za sat vremana rada moze dobit samo 1 500$ a ne ko na ovaj mrceni server....
POZDRAV ZA SVE I VIDIMO SE NA Croherze za koji predpostavljam , svi vi znate ...... Ovo je dokaz koliko su neku ljudi zaostali još od kamenog doba. Server se ne raspada, to može svako normalan zaključiti, ovo je trenutno problem do hostera a ne do nas. Na CH ćeš da prestaneš igrati za mjesec dana maksimalno. Igrao sam na CH i mogu da ti garantujem da nećeš dugo igrati. Nemaš 100k, tu foru prodaj nekom drugom, tamo ko ima infernusa on je BOG na serveru, a infernus košta do 500k maksimalno kao housecar. Uostalom, što se hvališ da igraš na CH? Da ti ne pričaju ostali članovi foruma gdje su sve igrali!! Sve u svemu: Pozdrav! | |
|
Voo-Doo
Broj poruka : 140 Datum upisa : 16.10.2011 Godina : 32 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Odlazak sa servera Uto Okt 18, 2011 6:45 pm | |
| CH, em niko neigra RP, i sto Zgruvo kaze NEMAS 100K sigurno ! | |
|
IkaIJ
Broj poruka : 209 Datum upisa : 02.10.2011 Lokacija : Teslic/Banja Luka
| Naslov: Re: Odlazak sa servera Sre Okt 19, 2011 7:10 pm | |
| CH...Jedini jebeni ustaški server koji misle samo na nacionalnost (izvinjavam se zbog uvrede ali u stvari je tako) :D | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Odlazak sa servera | |
| |
|