TDI RolePlay
TDI RolePlay
TDI RolePlay
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Odlazak sa servera

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Luka_Hawk

Broj poruka : 8
Datum upisa : 01.10.2011

Odlazak sa servera Empty
PočaljiNaslov: Odlazak sa servera   Odlazak sa servera EmptyUto Okt 25, 2011 11:05 am

Ma znate sta ovo je sranje jer ima vise admina nego igraca koji nisu admini i glupo je jer niko nece nista da radi i sve je zbog toga glupo i nije rp i samo bi svi odma u org i ujdes u org a tek uso na server jer su lideri birani kako kome pane na pamet. I nije tacno da nisam imo para nego smorilo jer se ne isplati igrat samo trosis vrijeme i smaras se. E i nemojte me vise ni dirat ko da nikad nisam postojo, aj zzzzzz pozdrav svima koji su normalni....Jel odje igro Ace Ventura ???? ako jes neka neko odgovori na temu jer sam ga ja vidio na CH .... ZzZzZz jos jednom ...
Nazad na vrh Ići dole
Voo-Doo

Voo-Doo

Broj poruka : 140
Datum upisa : 16.10.2011
Godina : 32

Odlazak sa servera Empty
PočaljiNaslov: Re: Odlazak sa servera   Odlazak sa servera EmptyUto Okt 25, 2011 11:07 am

Smaras mrs vise ako ides, ovo ti je 5 tema kako ti ides, ajde vozi.
Nazad na vrh Ići dole
Zgruvo
Admin
Zgruvo

Broj poruka : 237
Datum upisa : 28.08.2011
Godina : 28

Odlazak sa servera Empty
PočaljiNaslov: Re: Odlazak sa servera   Odlazak sa servera EmptyUto Okt 25, 2011 11:11 am

Luka_Hawk ::
Ma znate sta ovo je sranje jer ima vise admina nego igraca koji nisu admini i glupo je jer niko nece nista da radi i sve je zbog toga glupo i nije rp i samo bi svi odma u org i ujdes u org a tek uso na server jer su lideri birani kako kome pane na pamet. I nije tacno da nisam imo para nego smorilo jer se ne isplati igrat samo trosis vrijeme i smaras se. E i nemojte me vise ni dirat ko da nikad nisam postojo, aj zzzzzz pozdrav svima koji su normalni....Jel odje igro Ace Ventura ???? ako jes neka neko odgovori na temu jer sam ga ja vidio na CH .... ZzZzZz jos jednom ...
Sine, ti si **** ko ku*ac! "postojo" Kakva ti je ovo riječ? Jesi se uzdigao samo zato što si drugi lv na CH, nemoj molim te dječije gluposti da izvodiš!!!! BAN 4EVER!
Nazad na vrh Ići dole
https://yudrp.bosnianforum.com
IkaIJ

IkaIJ

Broj poruka : 209
Datum upisa : 02.10.2011

Odlazak sa servera Empty
PočaljiNaslov: Re: Odlazak sa servera   Odlazak sa servera EmptyPon Nov 21, 2011 9:05 pm

postojo,izgubijo,bijo,radijo...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Odlazak sa servera Empty
PočaljiNaslov: Re: Odlazak sa servera   Odlazak sa servera Empty

Nazad na vrh Ići dole

Odlazak sa servera
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Odlazak sa servera