Luka_Hawk
Broj poruka : 8 Datum upisa : 01.10.2011
| Naslov: Odlazak sa servera Uto Okt 25, 2011 11:05 am | |
| Ma znate sta ovo je sranje jer ima vise admina nego igraca koji nisu admini i glupo je jer niko nece nista da radi i sve je zbog toga glupo i nije rp i samo bi svi odma u org i ujdes u org a tek uso na server jer su lideri birani kako kome pane na pamet. I nije tacno da nisam imo para nego smorilo jer se ne isplati igrat samo trosis vrijeme i smaras se. E i nemojte me vise ni dirat ko da nikad nisam postojo, aj zzzzzz pozdrav svima koji su normalni....Jel odje igro Ace Ventura ???? ako jes neka neko odgovori na temu jer sam ga ja vidio na CH .... ZzZzZz jos jednom ... | |
|
Voo-Doo
Broj poruka : 140 Datum upisa : 16.10.2011 Godina : 32 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Odlazak sa servera Uto Okt 25, 2011 11:07 am | |
| Smaras mrs vise ako ides, ovo ti je 5 tema kako ti ides, ajde vozi. | |
|
Zgruvo Admin
Broj poruka : 237 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 28 Lokacija : Modriča, Republika Srpska
| Naslov: Re: Odlazak sa servera Uto Okt 25, 2011 11:11 am | |
| - Luka_Hawk ::
- Ma znate sta ovo je sranje jer ima vise admina nego igraca koji nisu admini i glupo je jer niko nece nista da radi i sve je zbog toga glupo i nije rp i samo bi svi odma u org i ujdes u org a tek uso na server jer su lideri birani kako kome pane na pamet. I nije tacno da nisam imo para nego smorilo jer se ne isplati igrat samo trosis vrijeme i smaras se. E i nemojte me vise ni dirat ko da nikad nisam postojo, aj zzzzzz pozdrav svima koji su normalni....Jel odje igro Ace Ventura ???? ako jes neka neko odgovori na temu jer sam ga ja vidio na CH .... ZzZzZz jos jednom ...
Sine, ti si **** ko ku*ac! "postojo" Kakva ti je ovo riječ? Jesi se uzdigao samo zato što si drugi lv na CH, nemoj molim te dječije gluposti da izvodiš!!!! BAN 4EVER! | |
|
IkaIJ
Broj poruka : 209 Datum upisa : 02.10.2011 Lokacija : Teslic/Banja Luka
| Naslov: Re: Odlazak sa servera Pon Nov 21, 2011 9:05 pm | |
| postojo,izgubijo,bijo,radijo... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Odlazak sa servera | |
| |
|